Kısıklı Köyü Abdulkadir Alkan ortaokulu


Vizyon: İnsan hak ve özgürlüklerine saygılı, Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı, bağımsız ve özgür düşünen bilimin ve bilginin gücüne inanan nesiller yetiştirmektir.

Misyon: Eğitim - öğretim ve sosyal alanlarda sunacağımız hizmetlerle veli ve öğrencilerimizin beklentilerini en üst düzeyde gerçekleştirmektedir.

Başarılar: İlçe Atletizmi Geliştirici Projesi adı altında düzenlenen kros müsabakasında,6-B den Armanç Engüdar küçükler kategorisinde ilçe 2.si olmuştur.5-B den Emre Akdoğan ilçe 5.si olmuştur. Kızlarda ise yıldızlar kategorisinde Esra Kaplan (8-C) İlçe 2.si, Aysel Çağala(7-B) ilçe 3.sü, Ezel Han (7-B) ilçe 4.sü olmuştur. İlçede ilk 4´e girenler ildeki müsabakaya gitmeye hak kazanmışlardır. Hakkari ilinde düzenlenen bölgeye gitme müsabakasında 8-C Esra Kaplan 3. olarak bölgedeki yarışmalara gitmiştir. Orada da 16. olarak yarışı bitirmiştir.

Saatler: Başlangıç: 08:10 Bitiş: 14:15
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - Okul Müdürü Rahmi YALÇIN 0 (553) 399 51 29

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kisikliaalkanoo.meb.k12.tr

Adres - Esenere Yolu 18. KM Kısıklı Köyü Yüksekova/HAKKARİ

Öğretmen :18
Öğrenci :204
Derslik :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :400
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - Esenere Yolu 18. KM Kısıklı Köyü Yüksekova/HAKKARİ

Ulaşım Okulumuzun ulaşımı giriş ve çıkış saatlerinde öğretmen servisleriyle sağlanmaktadır. Bunun dışında özel araçlar ile ulaşım mümkündür. Ayrıca Esendere Beldesine giden dolmuşlarla ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Yüksekova´ya 17 km uzaklıkta